Tosafoto er et lille dynamisk firma, opstartet i 2005.
 

Vi er to fotografer, Susanne & Torben, som ud over at være arbejdskolleger også danner par i det private.

Vi er hjemmehørende i Sminge, 10 km nord for Silkeborg, hvor vi har en ejendom med skov, enge, marker, å og sø, men kommer gerne over hele landet, og fotografere dine hunde, ligesom vi også afholder kurser i digitalfotografering og billedbehandling.

Vi fotografere digitalt og leverer som standard alle billeder digitalt. Alle vore billeder bliver efterbehandlet i professionelt billedbehandlingsprogram, hvorved du sikres det bedste resultat. Du kan altså ikke købe "rå-filen"

Ud over at fotografere, kan vi selvfølgelig også stå for fremkaldelse på papir, forstørrelser til plakat eller lærred, postkort, kalender og meget mere, og vi tilbyder også at lave din egen helt personlige collage.

Dine billeder kan også farvekorrigeres til sort/hvid, sepia eller duotone m.m., alt afhængig af, hvad du ønsker.

Vi er mobile, hvilket vil sige, at hvis du ikke kan komme til os, så kommer vi til dig, uanset hvor i landet du bor. Vi tager dog en kilometertakst når vi kører ud, men den tid vi bruger på transport, betaler du ikke for.

Vi har siden 2005 fotograferet mere end 7.000 forskellige hunde af ca. 250 forskellige racer - udover blandingsracer og vores arkiv indeholder i dag mere end en halv million billeder.

Kennel Mongrif

Susanne Jepsen og Scully

Susanne har gennem det meste af sit liv færdedes i hesteverdenen med egne heste og deltaget i såvel dressur- som springkonkurrencer. Derudover har hun gennem 17 år haft et seriøst opdræt af perserkatte og sideløbende med det haft hund.

 

Vi opdrætter i dag Shæferhunde under DKK kennelnavn MONGRIF  - se mere her

 

Hun har fotograferet i hele sit voksne liv og er i dag specialist i hundefotografering.

Hun fotografere med Canon EOS 1D MKIV og Canon EOS 5D MKII med tilhørende diverse obtikker.

 

Når Sanne holder fri står det mest på fuglefotografering, som er hendes store hobby-lidenskab.

 

 

   
Torben har siden 1979 trænet hunde (Schæfer), mange af dem til brug i politiets tjeneste og har gennem de seneste år ligeledes færdedes i hesteverdenen. Han fotografere med Canon EOS 1D MKIV og Canon EOS 5D MKII med tilhørende diverse obtikker.

Jeg blev i 1980 ansat ved politiet, men måtte desværre pensioneres i 2000 på grund af arbejdsskade. Under min ansættelse arbejdede jeg bl.a. i Politiets Kriminaltekniske afdeling, hvor jeg også fik en indgående uddannelse i kriminalteknisk fotografering. Min fotografiske kunnen er sideløbende opgraderet med kurser, lekture osv.

I dag står det primært på Kurser (se her), Dyrefoto og Wildlife fotografering samt video af samme.

Torben Jepsen
   
Vores baggrund i hunde- katte- og hestesporten giver os en god ballast, når vi skal fotografere dine dyr.

Vi kommer rundt omkring i landet til diverse hundestævner og vi kan naturligvis også bestilles til at komme til netop jeres udstilling eller stævne.

Tosafoto støtter også gerne foreninger og organisationer, der på reel og seriøs måde arbejder for bedre dyrevelfærd. - heriblandt Dyrenes SOS og Dansk Ornitolog forening.